Týden nabitý florbalem

V pondělí 6. listopadu proběhlo na ZŠ Křižná okrskové kolo mladších žáků (šestý a sedmý ročník) ve florbalu. V konkurenci šesti týmů se naši žáci neprosadili a obsadili dělené páté místo.

Školu reprezentovali: Ondřej Holub, Martin Hnilica, Jan Nohavica, František Ventura a Jakub Juřička.

Úterý 7. listopadu naše škola pořádala turnaj ve stejném sportu pro mladší žákyně. Při účasti šesti týmů jsme turnaj hráli systémem každý s každým. Naše florbalistky jeden zápas remizovaly a čtyři zápasy vyhrály, a obsadily tak první místo. Okresní kolo se uskuteční 21. listopadu opět na naší škole.

Celkové pořadí: 1. ZŠ Šafaříkova, 2. ZŠ Vyhlídka, 3. ZŠ Žerotínova, 4. ZŠ Zašová, 5. ZŠ Křižná, 6. ZŠ Lešná.

Školu reprezentovaly: Isabel Navrátilová, Valerie Plesníková, Nikol Kramolišová, Dominika Střílková, BarboraMazačová, Julie Gaždová, Rozalie Spáčilová a Kristýna Struhalová.

Ve středu 8. listopadu se uskutečnil další z turnajů ve florbale. Tentokráte turnaj straších chlapců (osmý a devátý ročník). I přesto, že byl náš tým složen výhradně z chlapců osmého ročníku, ostudu rozhodně neudělal. Po vítězství nad ZŠ Křižná, ZŠ Salvátor a ZŠ Žerotínova si naši kluci zajistili postup z prvního místa ve skupině. V semifinále narazili na druhý tým ze skupiny „B“ (ZŠ Zašová). Po jednoznačném zápase v poměru 14:2 jsme si zajistili postup do finále, a tím pádem i do okresního kola, které se uskuteční v listopadu ve sportovní hale Lapač na Vsetíně.

Školu reprezentovali: Jakub Solanský, Artur Vojta, Michal Navrátil, Michal Kalčák, Dominik Hasík, Vojtěch Koláček a Tadeáš Petružálek.

Ve čtvrtek 9. listopadu se uskutečnil již poslední okrskový turnaj ve florbalu a to v kategorii starší žákyně. Při účasti pěti týmů se naše děvčata postupně utkala s týmem ZŠ Vyhlídka (2:2), ZŠ Žerotínova (7:1), ZŠ Křižná (8:1) a ZŠ Zašová (7:0). Při rovnosti bodů se ZŠ Vyhlídka rozhodlo o postupujícím do okresního kola lepší skóre (počet vstřelených a obdržených branek) našich děvčat. Okresní kolo se uskuteční 24. listopadu na Dolní Bečvě.

Školu reprezentovaly: Nela Klímová, Kristýna Šimčíková, Lucie Vašicová, Eliška Hofmanová, Lucie Holubová, Adéla Knápková, Eliška Kramolišová, Nela Skýpalová a Lucie Juříčková.